top of page

​Ik ben in te zetten als arbeidsmediator, coach en Klachtbehandelaar Ongewenst Gedrag. Ik werk daarnaast part-time als Ombudsman Personeel bij de Hogeschool Utrecht. 

 

Als mediator en coach help ik mensen zelf (!) een oplossing te vinden, zodat ze zelf beter kunnen functioneren, al dan niet in relatie tot een ander. Oplossingen waar ze achter kunnen staan en duurzaam vertrouwen en inspiratie uit kunnen halen.

Ik ben MfN-register Mediator en Certified Professional Co-Active Coach® (CPCC). 

Mijn hele leven heb ik, vanuit zowel professioneel als privéoogpunt, grote belangstelling gehad in hoe mensen op verschillende manieren en vanuit wisselende belangen en emoties, bewuste en weloverwogen beslissingen vanuit het hoofd maar vooral vanuit het hart kunnen nemen en het vertrouwen in zichzelf en in de genomen beslissingen kunnen (her)vinden. 

Ik ben na mijn propedeuse Geneeskunde en studie Rechten gaan werken in de zakelijke en internationaal georiënteerde financiële sector en me vooral bezig gehouden met innovatie, denk bijvoorbeeld aan het lanceren van iDeal en een internetkassa, en aan electronisch factureren. Ik heb vanuit een leidende rol teams kunnen bouwen, opleiden en begeleiden naar vele commerciële en innovatieve successen.

 

Ik ben van 2006-2010 als CEO verantwoordelijk geweest voor de toentertijd één van de weinige Nederlandse Fintech's, genaamd Billington, een Joint Venture van ING en Getronics. Ook was ik van 2016-2018 COO en co-founder van travel start-up tipmytip, 

In het voor de financiële sector zeer moeilijke tijdvak 2010 -2016, heb ik naast mijn reguliere werkzaamheden zitting gehad in de Ondernemingsraad ING Wholesale Banking, de ING Groepsondernemingsraad en de Centrale Ondernemingsraad onder andere als Voorzitter en Secretaris. Zeker in deze periode moesten vele moeilijke, harde, soms zeer pijnlijke  en met emoties omgeven beslissingen worden beoordeeld en worden genomen. Zeker toen nog indringender ervaren hoe belangrijk het is dat mensen met vertrouwen een zinvolle en aangename invulling kunnen geven aan hun werkzaamheden en het uitvoeren daarvan.

Ik heb een aantal jaren gewerkt als Vertrouwenspersoon Ongewenst Gedrag (LVV-gecertificeerd) bij een aantal bedrijven. Ik ben echter beter op mijn plaats als neutrale derde in die gevallen waarbij er klachten of conflicten zijn. 

 

Naast mijn werkzaamheden als mediator en coach heb ik me ingezet als vrijwilliger voor Versa Welzijn in de rol van Buurtbemiddelaar in de gemeentes Hilversum, Wijdemeren, Huizen, Weesp en Gooise Meren.

Ik werk regelmatig nauw samen met Bureau Bezemer & Schubad (www.bezemer-schubad.nl) warbij ik wordt ingezet voor cultuur-, klacht- of signaalonderzoeken en voor klachtcommissies. Bezemer & Schubad is specialist en marktleider in de het onderzoek en aanpak van ongewenste omgangsvormen en staat voor de zorg voor een sociaal veilig werkklimaat. Opdrachtgevers die mijn inzet wensen op het gebied van de problematiek rondom ongewenste omgangsvormen breng ik graag met hen in contact.

Ik ben getrouwd, heb 3 zoons en laad de batterij op met roeien, golf, saxofoon spelen en als boswachter bij Natuurmonumenten.

bottom of page