COACHING

Ik ben een Certified Professional Co-Active Coach ® (CPCC). Bij Co-Active Coaching is het uitgangspunt dat mensen van nature creatief, vindingrijk en "heel" zijn en volledig in staat om hun eigen antwoorden te vinden op de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. De taak van een Co-Active Coach is krachtige vragen te stellen, te luisteren en te empoweren om de vaardigheden en creativiteit te ontlokken die een cliënt al bezit, in plaats van te instrueren of te adviseren. Co-Active Coaching maakt gebruik van een reeks eigen tools, die zijn ontwikkeld door CTI en die de afgelopen 25 jaar van het coachingsberoep zijn bewezen als de gouden standaard.

Coaching is een prima middel op die momenten dat de balans tussen je persoonlijke wensen en de relatie tot de wereld om je heen is verstoord. En of "de wereld om je heen" nou privé is of zakelijk/je werk is eigenlijk niet relevant. 

 

Job's taak als Co-Active Coach® is heel goed te luisteren, vragen te stellen en te empoweren. Het wordt wel eens "actief gidsen" genoemd: jij bepaalt het doel en Job bewandelt samen met jou het pad daarnaartoe. Samen wordt bepaald wat de lessen zijn uit de hoogte- en dieptepunten, uitdagingen en frustraties en wat dat betekent voor jou, je doel en je weg daarnaartoe.

Ik ben daarnaast ADR-geregistreerd Conflictcoach en sta partijen bij in die gevallen waar mediation geen optie is. 

Neem contact op voor een vrijblijvende proefsessie.

Ontwar me!

Job van Luyken

job@ontwarren.nl

+31 6 27024134

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2018 ONTWARREN.NL 

JOB@ONTWARREN.NL  HILVERSUM   06-27024134 

KVK 71544135